Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése - 2021 című MFP-ÖTIK/2021 pályázat

Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése - 2021 című MFP-ÖTIK/2021 pályázat

Projekt befejezése: 2022. március

Elnyert támogatás összege: 5.000.000,- Ft

 

A projekt keretén belül a Cserkeszőlő Községi Önkormányzat fenntartása és irányítása alá tartozó Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Művelődési Központ Napköziotthonos óvoda kerítésének egy elhasználódott szakaszának cseréje, valamint egy új nagykapu kialakítása valósult meg.

Az óvoda kerítésének templom felőli szakasza drótfonatból volt kialakítva, mely az évek során elhasználódott. Ez többek között köszönhető a nagykapu hiányának, hiszen bármilyen nagyobb szállítmány érkezett az óvoda udvarára, csak úgy tudott bejutni, hogy a kerítés egy részén a dróthálót megbontották, majd visszadrótozták. A bontások mentén a háló meglazult, így a gyermekek számra veszélyforrást jelentett. A pályázat keretében megvalósult új, esztétikus és ami a lefontosabb biztonságos kerítés megépítése nemcsak az óvodások biztonságát garantálja, de kinézetével hozzájárul a település egyik központi helyének fejlődő arculatához.

A pályázathoz kapcsolódó kötelező nyilvánossági feladatokat valamint a kivitelezéshez szükséges műszaki ellenőri szolgáltatási djíat az önkormányzat saját forrásból oldotta meg.