Tájékoztatás a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ használati rendjéről

2020-09-02 16:56

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot és a Kedves Vendégeinket, hogy a mai naptól (2020. június 17-től) a Cserkeszőlő Touring Hotel, a Thermal Camping és a Jurta Tábor vendégei a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központot korlátlanul látogathatják, a Házirend és annak kiegészítése betartásával.

2020. június 19-én reggel 8 órától az üzemeltetési szabályzatunkban előírt napi vendégszám, azaz 6771 fő terhelhetőségének a feléig, a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központot korlátlanul látogatható mindenki részére a Házirend és annak kiegészítésében szereplő feltételekkel.

A két turnusos beléptetési rendszer nem kerül bevezetésre. Továbbra is belépőjegyek kizárólag a Fürdő utcai főbejáratnál vásárolhatóak meg, itt történik kizárólag a beléptetés a fürdőbe és kiléptetés a fürdő területéről. Ennek betartását szigorúan ellenőrzi a fürdő személyzete.

Belépők a 2020. január 2-től érvényes jegyárak alapján válthatók.

A korábban megvásárolt bérletek egyelőre nem használhatóak, újakat jelenleg nem lehet váltani. A már megvásárolt bérletek felhasználását 2021. december 31-ig meghosszabbítjuk.

Jelenleg csak a kültéri medencék használhatóak. Az aktuális helyzetről a fürdő pénztárnál és a kihelyezett információs táblákról tájékozódhatnak. Amennyiben a beltéri medencék használatának korlátozása feloldása kerül, vendégeink azokat is használhatják majd. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a Házirend kiegészítése továbbra is érvényes (higiéniai előírások, védőtávolság betartása, 1 főre eső m2, stb.), valamint a medencékben tartózkodható személyek számának korlátozása is érvényben marad visszavonásig. Reméljük ennek feloldásáról hamarosan értesíthetjük Önöket.

A gyógykezelések a korábban kiadott tájékoztató szerint történnek, korlátozottan.

Kérem, kísérjék figyelemmel Cserkeszőlő Facebook oldalát és a honlapunkat.

Szeretettel várjuk Önöket Fürdőnkben és szálláshelyeinken!

Varga Attila s.k.

polgármester