Tájékoztatás

2021-04-28 20:18
Tájékoztatás

Kedves Vendégeink!

173 nap után eljött a nyitás ideje.

Tisztelettel tájékoztatom önöket, hogy a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ előre láthatóan 2021. május 3-án reggel 8 órától ismét fogadja vendégeit. 

Szállodánk és kempingünk már május 01-től nyitja kapuit, a lefoglalt szobák és apartmanok igénybe vehetők, amennyiben a kormány rendeletében meghatározott számú oltás megtörténik, és a belügyminiszter úr azt bejelenti. 

Szálláshely vendégeinknek május 2-tól tudjuk biztosítani az I.-II.-III. és IV. számú gyógymedencék használatát és a Napsugár éttermünk látogatását reggel 8 órától 19 óráig.

Május 3-tól rendelkezésre álló medencéink: I.-II.-III.-IV. számú gyógyvizes medencék, kültéri élmény medence, kültéri gyermek medence, beltéri gyógymedencéink. Várhatóan jövő hét végétől üzemel az úszómedencénk, V. számú gyógyvizes medencénk és beltéri úszómedencénk is használható.

Gyógyászati szolgáltatásaink május 3-ától vehetőek igénybe, teljes körűen. 

A szabályokat nem mi alakítottuk ki, de tisztelettel kérünk mindenkit, hogy azok betartására mindenki törekedjen, mert a szankciók igen súlyosak, akár a fürdő bezárását is vonhatják maguk után. Nem politizálunk, gazdasági kérdés számunkra a nyitás.

Ha ez megtörténne, akkor sajnos mindenkinek be kellene zárnia a vállalkozását, a boltját, tönkre menne a falu. Ezt nem engedhetjük meg, ezért törekedni fogunk a szabályok betartására és betartatására.

Számunkra is az lenne a legjobb, ha korlátozás nélkül jöhetnének a vendégek, reméljük hamar eljön az idő, hogy ez így lesz. Most viszont meg kell ragadnunk a lehetőséget, és működtetni kell a fürdőt, még ha korlátok közé szorítva is.

Szabályok egyszerűek.

A fürdőnkben és a szálláshelyeinken, a házi renden kívül az alábbiak betartása kötelező a Kormány 194/2021. (IV.26.) számú rendeletében foglalt szabályok alapján:

- A fürdőt és szálláshelyeinket csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni és használni, tehát a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.

- Védettségi igazolvánnyal a fürdő és a szálláshelyeink egész területén nem kötelező a maszk használata. Közterületen, kérjük továbbra se felejtsék el használni.

- A fürdőbe csak a főbejáraton keresztül lehet belépőjegy megvásárlását követően bemenni. Tilos bárhol máshol a bejárás a fürdő területére, kollégáink fokozottan figyelik az esetleges szabályszegőket, mely szabályszegés azonnali kitiltással jár a fürdő egész területéről. A fürdő területéről tilos az átjárás a Touring Hotel és a kemping területére azon vendégek számára, akik nem ott szálltak meg.

- Az önkormányzati szálláshelyek vendégei a szálloda és a kemping recepciójánál bejelentkezve juthatnak a szálloda és kemping területére. Kérjük az együttműködésüket, a munkatársak váltásokban dolgozhatnak és belépéskor ellenőrizhetik a védettségi igazolványt. A szállásvendégeinknek tilos reggel 8 óra előtt vagy este 20 óra után a fürdő területén tartózkodni. 

- Aki nem igazolja a védettséget vagy az életkorát, annak a beléptetését meg kell tagadnunk.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy működjenek együtt a munkatársaikkal, az önök kényelme az elsődleges számunkra, de muszáj betartanunk a kormány által hozott szabályokat. 

A rendeletet kommentálni nem áll módunkban.  Kérjük olvassák el figyelmesen, a véleményünk szerint lényeges részeket piros vonallal aláhúztuk.

Kellemes kikapcsolódást és pihenést kívánok minden kedves vendégünknek.

Jó egészséget mindenkinek, kérem vigyázzanak magukra.

Varga Attila
polgármester

Fényképek megtekintése